زيــتـــــ الــنخــاع :
1_هننقع معلقه قرنفل فكوب ماء من قبلها بيومين او تلاته وده شكلهم
2_ هنحط النخاع فى طاسه صغيره + نص كوب منقوع القرنفل بدون تصفيه
(دى نص مسوره للتجربه والتصوير)
3_ هنا شكله لما بدا يغلى والزيت باين من الجنب وهنخليه على حراره وسط
4_ وهنا لما الميه بدات تتبخر وهتسمعى صوت الزيت كأنه بيقدح
ونوطى خااالص علشان ميتحرقش واول ميعلى هنقفل عليه ونرفعه بعيد عن العين
5_ وهنا لما صفيته وحطيت كام حبة قرنفل وعمل حوالى (50 مل)
6_ لو هنستخدمه كزيت هنضفله زيت سمسم او ذره ..
حــمــام كــريــم الــنخــاع :
(كنت عامله نخاع قبل كده بنفس الخطوات وضيفاله الزيوت بتاعتى )
1_ هناخد ((زيت النخاع )) اللى عملناه ونضله اى زيوت بتحبيها انا حطيت
(( 3م زيت بارشوت و3 زيت سمسم و1م زيت زيتون و1م زيت جوجوبا ونص م ص زيت الشاى ))
2_ هنعملهم كحمام مائى علشان يندمجوا كويس
( انا حطيتهم فكوبايه استنلس وقلبتهم كويس ولما بردوا حطيتهم فالعلبه )
وضفت عليه 3م نخاع كنت عملاه قبل كده علشان يكتر + الاختراااع الرهييييييييييييييب
(معلقه كبيره قهوه + معلقه صغيره بن مطحون )
((ماشاء الله لا قوة الا بالله ))
وهنا برده 6معالق نخاع + كريمة جوز الهند .
( هنشترى علبه حليب جوز الهند ونحطها فالتلاجه وناخد الوش ويضاف للنخاع )
وهنا 6 معالق نخاع + 2 معلقة حنا
وهنا الــــ3 ــــ اخواااااات مع بعــــض
((ماشاء الله لا قوة الا بالله ))